Välkommen in och njut av lite fika, mat och fynda klappar i våra butiker. Lekrummet/Tomteverkstan har öppet lördagar 11.00-16.00 3 december, 10 december och 17 december besöker Tomten och hans nissar lekrummet mellan kl. 15-16, barnen kan pyssla, fiska i fiskdammen, springa i hinderbanan, få en…(Read More)

Black Friday 2022

Väkommen på fredagen den 25 november och shoppa loss på Ölands Köpstad! Vi har öppet mellan 10.00 – 19.00.  Under dagen kan du vara med i vår tävling och vinna presentkort till ett värde av 1000 kr, njuta av musik och ta del av massor av Black Friday erbjudanden…(Read More)

Torsdagen den 20 oktober kl. 18-21  är det åter dags för Tjejkväll i Färjestaden. Kvällen är fylld med allt från modevisning på Hotel Skansen, goodiebags och god mat till massor av specialerbjudanden, utställare och intressanta aktiviteter. För mer info håll utkik efter tjejbilagan i Ölandsbladet eller…(Read More)

Ställplatser

Det finns 20-talet ställplatser på Ölands köpstads norra del av parkeringen. Kostnad 100 kr per dygn per ställplats. Parkeringsavgiften erläggs med kreditkort i p-automat placerad vid infarten till ställplatserna. Ingen förbokning kan ske. Det finns ingen möjlighet för tillgång till el, påfyllning av…(Read More)