Om oss

Om oss

Toalett/skötrum
Det finns kostnadsfria kundtoaletter inkl. handikapptoalett med skötbord vid östra entrén (bredvid Apoteket).

Hjärtstartare
Det finns en hjärtstartare vid ICA Kvantums förbutik.

Certifierad ledar/assistanshund
Certifierad ledar/assistanshund är tillåten att ta med in i gallerian om det tydligt framgår att hunden är i arbete. I övrigt är det ej tillåtet att ta in hundar i gallerian.

Kamerasäkerhet
På Ölands köpstad är vi måna om din säkerhet, våra medarbetares säkerhet samt våra miljöer. Därför finns det bevakningskameror uppsatta i fastigheten. Kamerafilmer/-bilder raderas efter 14 dagar såvida det inte finns goda skäl att spara dem längre, tex när de ingår i en polisutredning. Om du vill framföra synpunkter alt vill att din data raderas, maila till info@olandskopstad.se. Du kan också vända dig till Datainspektionen för synpunkter.

Ställplatser
Det finns 20-talet ställplatser på Ölands köpstads norra del av parkeringen. Kostnad 100 kr per dygn per ställplats. Parkeringsavgiften erläggs med kreditkort i p-automat placerad vid infarten till ställplatserna. Det finns ingen möjlighet för tillgång avseende el, påfyllning vatten eller tömning av avlopps- eller gråvatten. Det finns ett större sopkärl för hushållssopor vid ställplatserna.